Pengubahsuaian lemak susu dengan stearin sawit dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat gelap /
Saved in:
主要作者: | Nor Hayati Ibrahim |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2000
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Exploiting goat milk quality for production of yoghurt /
由: Al-Yaaqqubi, Saif Juma Muftah -
Penghasilan dan penilaian kualiti coklat susu dan coklat gelap prebiotik (berinulin) berbanding coklat susu dan coklat gelap tradisional /
由: Norhayati Hussain
出版: (2010) -
Physico-chemical and microbiological qualities of raw goat milk and antibacterial characteristics of isolated lactic acid bacteria
由: Lai, Chia Yee
出版: (2014) -
Penghasilan susu isian berasaskan minyak sawit dan minyak sayuran dengan gabungan produk tenusu /
由: Ros-Haniza Borhan
出版: (2004) -
Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim /
由: Helmi Wasoh @ Mohamad Isa
出版: (2002)