Helmi Wasoh @ Mohamad Isa. (2002). Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim. Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia.
Chicago Style (17th ed.) CitationHelmi Wasoh @ Mohamad Isa. Pengubahsuaian Ciri-ciri Fiziko-kimia Lemak Koko Menggunakan Interesterifikasi Lipase Dan Penggunaannya Dalam Penghasilan Cokolat Berinti Dan Cokolat Salutan Ais Krim. Bangi: Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2002.
MLA (8th ed.) CitationHelmi Wasoh @ Mohamad Isa. Pengubahsuaian Ciri-ciri Fiziko-kimia Lemak Koko Menggunakan Interesterifikasi Lipase Dan Penggunaannya Dalam Penghasilan Cokolat Berinti Dan Cokolat Salutan Ais Krim. Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2002.