APA引文

Helmi Wasoh @ Mohamad Isa. (2002). Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim. Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Helmi Wasoh @ Mohamad Isa. Pengubahsuaian Ciri-ciri Fiziko-kimia Lemak Koko Menggunakan Interesterifikasi Lipase Dan Penggunaannya Dalam Penghasilan Cokolat Berinti Dan Cokolat Salutan Ais Krim. Bangi: Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2002.

MLA引文

Helmi Wasoh @ Mohamad Isa. Pengubahsuaian Ciri-ciri Fiziko-kimia Lemak Koko Menggunakan Interesterifikasi Lipase Dan Penggunaannya Dalam Penghasilan Cokolat Berinti Dan Cokolat Salutan Ais Krim. Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2002.

警告:這些引文格式不一定是100%准確.