Kesan penambahan kitosan dalam sosej daging ayam nyahtulang mekanikal /
Saved in:
主要作者: | Siti Rubaini Mat |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2004
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Penghasilan sosej fermentasi berasaskan daging ayam /
由: Suherman
出版: (1999) -
Kesan pencampuran protein soya isolat, gelatin dan enzim transglutaminase mikrobial (MTGase) terhadap mutu sosej daging ayam nyahtulang mekanikal /
由: Ch'ng, Soo Ee -
Modifikasi kimia kitosan dengan gamma-butirolakton /
由: Nor Faezah Mohamad Arif
出版: (2005) -
Aktiviti antipengoksida dan antimikrob ekstrak polygonum minus dan melicope lunu-ankenda ke atas mutu penyimpanan sosej ayam /
由: Noriham Abdullah
出版: (2005) -
Modifikasi kitosan penyediaan hidrogel poli (N-isopropilakrilamida/O-nitrokitosan) /
由: Noriah Abdul Rahman