Kesan penggunaan bahan sampingan ayam dan lelemak sawit ke atas kualiti bologna ayam /
Saved in:
主要作者: | Wolyna Pindi |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2004
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Kesan perlakuan ozon dan ekstrak air lada hitam terhadap mutu bologna ayam semasa penyimpanan sejuk /
由: Teoh, Sheh Wee
出版: (2008) -
Penghasilan sosej fermentasi berasaskan daging ayam /
由: Suherman
出版: (1999) -
Penggunaan bahan sampingan ayam dalam pemformulasian bologna ayam /
由: Seri Chempaka Bt. Mohd Yusof
出版: (1997) -
Kesan gantian kulit ayam dengan lemak kelapa sawit dalam pemformulasian nuget ayam /
由: Alina Abdul Rahim
出版: (2000) -
Optimizing palm oil and palm stearin utilization in chicken frankfurter formulation /
由: Tan, Sze Sze
出版: (2002)