Nilai pemakanan produk daging terproses berlemak sawit /
Saved in:
主要作者: | Wan Rosli Wan Ishak @ Wan Ahmad |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2004
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Penerimaan produk daging ayam terproses menggunakan lemak sawit sebagai gantian haiwan /
由: Alina Abdul Rahim -
Kesan bahan tambah ke atas mutu dendeng daging kerbau /
由: Rozyati Tamby Hassan
出版: (2006) -
Penghasilan perisa berdaging melalui tindak balas maillard antara xilosa, sisteina dan protein sayuran terhidrolisis /
由: Lam, Kay Sim
出版: (2006) -
Formulation of fat substitute using plant-based fats simulating the properties of lard
由: Abdul Manaf, Yanty Noorzianna
出版: (2015) -
Aktiviti antipengoksidaan beberapa tumbuhan tempatan serta kesannya ke atas mutu penyimpanan burger ayam tua berlemak sawit /
由: Nur Huda Faujan
出版: (2004)