Aktiviti antipengoksidaan beberapa tumbuhan tempatan serta kesannya ke atas mutu penyimpanan burger ayam tua berlemak sawit /
Saved in:
主要作者: | Nur Huda Faujan |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2004
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Aktiviti antipengoksida dan antimikrob ekstrak polygonum minus dan melicope lunu-ankenda ke atas mutu penyimpanan sosej ayam /
由: Noriham Abdullah
出版: (2005) -
Survival of Listeria monocytogenes in frozen burger patties
由: Wong, Woan Chwen
出版: (2011) -
Kajian sebatian berfungsi di dalam rumpai laut dan kesannya keatas kualiti coklat./
由: Mansoor Abdul Hamid -
Optimization of antioxidant properties from chemically prepared fish skin protein hydrolysate produced from Barramundi (Lates calcarifer) /
由: Noor Yuslida binti Hazahari
出版: (2013) -
Effect of processing parameters on the turmeric oleoresin antioxidant activity /
由: Yumi Zuhanis Has-Yun binti Hashim
出版: (2002)