Penggranulan serbuk koko-susu di dalam lapisan terbendaliran teraduk mekanik : kesan suhu pembendaliran, kadar aliran udara penyemburan dan halaju bilah /
Saved in:
主要作者: | Mohd Shamsul Anuar |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Kejuruteraan, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2005
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Utilization of Soy Protein Isolates in the Production of Chocolates and Chocolate Beverage Powders
由: Hussin, Norma
出版: (1997) -
Penghasilan dan penilaian kualiti coklat susu dan coklat gelap prebiotik (berinulin) berbanding coklat susu dan coklat gelap tradisional /
由: Norhayati Hussain
出版: (2010) -
Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim /
由: Helmi Wasoh @ Mohamad Isa
出版: (2002) -
Effects of cocoa butter, palm fraction and emulsifier mixtures on the quality parameters of different chocolate formulations
由: Kumara, Bakti
出版: (2003) -
Pembangunan gantian lemak koko dan kesan penggunaannya bersama tepung berperisa susu ke atas kualiti coklat kompaun /
由: Saadah Mastura Saidin
出版: (2011)