APA引文

Salma Mohamad Yusop. (2006). Kesan suhu, tekanan dan jenis tepung terhadap ciri-ciri fizikokimia dan sensori salutan nuget ayam semasa penggorengan. Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Salma Mohamad Yusop. Kesan Suhu, Tekanan Dan Jenis Tepung Terhadap Ciri-ciri Fizikokimia Dan Sensori Salutan Nuget Ayam Semasa Penggorengan. Bangi: Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2006.

MLA引文

Salma Mohamad Yusop. Kesan Suhu, Tekanan Dan Jenis Tepung Terhadap Ciri-ciri Fizikokimia Dan Sensori Salutan Nuget Ayam Semasa Penggorengan. Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2006.

警告:这些引文格式不一定是100%准确.