Bah, P. T. (2006). Kesan klorin dioksida terhadap salmonella dan vibrio parahaemolyticus dalam udang harimau (penaeus monodon) semasa pengeluaran udang sejuk beku di kilang. Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia.
Chicago Style (17th ed.) CitationBah, Piyan Tan. Kesan Klorin Dioksida Terhadap Salmonella Dan Vibrio Parahaemolyticus Dalam Udang Harimau (penaeus Monodon) Semasa Pengeluaran Udang Sejuk Beku Di Kilang. Bangi: Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2006.
MLA (8th ed.) CitationBah, Piyan Tan. Kesan Klorin Dioksida Terhadap Salmonella Dan Vibrio Parahaemolyticus Dalam Udang Harimau (penaeus Monodon) Semasa Pengeluaran Udang Sejuk Beku Di Kilang. Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2006.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.