Kesan penambahan ekstrak rempah-ratus terpilih terhadap kestabilan oksidatif, ciri-ciri fiziko kimia dan penerimaan sensori bebola ayam /
Saved in:
Main Author: | Chan, Kim Wei |
---|---|
Format: | Thesis Book |
Language: | Malay |
Published: |
2008
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Kesan penambahan hidrolisat protein ikan keli terhadap kestabilan oksidatif burger daging lembu /
by: Maizatul Sarah Md. Seniman -
Pemformulasian bahan salut, ciri-ciri fiziko-kimia dan penerimaan Nuget Ayam /
by: Loi, Wai Choo
Published: (1999) -
Kesan tindakan ekstrak Gynura procumbens ke atas kepayahan oksidatif dalam testis tikus teraruh diabetis /
by: Pusparanee Hakim -
Kesan perlakuan ozon dan ekstrak air lada hitam terhadap mutu bologna ayam semasa penyimpanan sejuk /
by: Teoh, Sheh Wee
Published: (2008) -
Kesan penambahan Kappaphycus alvarezii, gelatin ikan dan gelatin kaki ayam terhadap ciri-ciri kualiti produk daging ayam terproses /
by: Nor Hidayah Ismail