Amalan pengurusan kualiti di kalangan perusahaan kecil dan sederhana industri pemprosesan makanan di Malaysia /
Saved in:
主要作者: | Hayati @ Habibah Abdul Talib |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
2012.
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Daya saing industri pemprosesan makanan halal di Malaysia /
由: Mohd Ali Mohd Noor
出版: (2013) -
Permasalahan dalam permohonan sijil halal dalam kalangan usahawan perusahaan kecil dan sederhana (PKS) di Malaysia /
由: Ahmad Faidhi Mohd Sidek
出版: (2017) -
Formulation improvement, process development, and quality assessment of chili shrimp paste
由: Sobhi, Babak
出版: (2012) -
Daya saing industri pemprosesan makanan halal di Malaysia /
由: Mohd Ali Mohd Noor -
Prevalence, identification, survival curve and risk assessment of Staphylococcus aureus in raw food in Selangor, Malaysia
由: Bahumaish, Ramzi Othman Saeed
出版: (2019)