Pengekstrakan dan pencirian gelatin dan kajian antioksida hidrolisat grlatin kulit ikan salmon (Salmo salar), kulit dan tulang ikan keli (Clarias gariepinus) /
Saved in:
Main Author: | See, Siau Fern (Author) |
---|---|
Format: | Thesis Book |
Language: | Malay |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Kesan penambahan hidrolisat protein ikan keli terhadap kestabilan oksidatif burger daging lembu /
by: Maizatul Sarah Md. Seniman -
Penghasilan dan penilaian kualiti ikan patin (Pangasius sutchi) dan ikan keli (Clarias gariepinus) salai /
by: Desmelati -
Pembangunan biosensor optik berasaskan enzim untuk pemantauan kesegaran ikan berdasarkan sebatian kreatina dan fenilalanina pada bendalir biologi permukaan kulit ikan /
by: Farah Faiqah Fazial
Published: (2019) -
Kesan penambahan Kappaphycus alvarezii, gelatin ikan dan gelatin kaki ayam terhadap ciri-ciri kualiti produk daging ayam terproses /
by: Nor Hidayah Ismail -
Pemencilan, pengenalpastian dan aktiviti enzim bagi bakteria gelatinase terhadap pengesanan gelatin babi /
by: Mohd. Fadly Haji Lamri