Skip to content
  • 語言
    • English
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • اللغة العربية
 
 
高級檢索
  • 檢索
  • Pengoptimuman parameter pengek...
  • 引用
  • 發送短信
  • 推薦此
  • 打印
  • 導出紀錄
    • 導出到 RefWorks
    • 導出到 EndNoteWeb
    • 導出到 EndNote
  • 加到收藏夾
  • Permanent link
Pengoptimuman parameter pengekstrakan gelatin daripada sisa daging ayam nyahtulang mekanikal dan pencirian gelatin /

Pengoptimuman parameter pengekstrakan gelatin daripada sisa daging ayam nyahtulang mekanikal dan pencirian gelatin /

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: Komate Ramaya (Author)
格式: Thesis 圖書
語言:Malay
主題:
Universiti Kebangsaan Malaysia > Dissertations.
Gelatin.
Chickens.
Dissertations, Academic > Malaysia.
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
  • 持有資料
  • 實物特徵
  • 您的評論
  • 相似書籍
  • 職員瀏覽

相似書籍

  • Penilaian kualiti gelatin daripada sisa pemprosesan ayam, kaki ayam pedaging, kaki ayam tua dan residu daging ayam nyah tulang mekanikal (RDANM) /
    由: Zulfikar
  • Kesan penambahan Kappaphycus alvarezii, gelatin ikan dan gelatin kaki ayam terhadap ciri-ciri kualiti produk daging ayam terproses /
    由: Nor Hidayah Ismail
  • Pengekspresan gelatinase rekombinaan daripada lysinibacillus sp. strain G6 dan penciriannya bagi mengesan gelatin babi /
    由: Rul Aisyah Mat Repin
    出版: (2018)
  • Characterization of broiler chicken head gelatin for microcapsules using crosslinked gelatin-sago starch complex coacervates
    由: Ee, Shu Chee
    出版: (2022)
  • Kesan pencampuran protein soya isolat, gelatin dan enzim transglutaminase mikrobial (MTGase) terhadap mutu sosej daging ayam nyahtulang mekanikal /
    由: Ch'ng, Soo Ee

檢索選項

  • 檢索歷史
  • 高級檢索

查找更多

  • 瀏覽目錄
  • 按字母順序瀏覽
  • Explore Channels
  • 課程儲備
  • 新項目

需要幫助?

  • 檢索技巧
  • 咨詢台
  • 常見問題
Services hosted by the Perpustakaan Sultan Abdul Samad, Universiti Putra Malaysia with Cooperation MySyL Group
載入...