Kesan parameter pengekstrakan dan kaedah pengeringan ke atas kandungan fenolik dan aktiviti antioksida daun cucur atap (baeckea frutescens) serta penggunaannya dalam penghasilan roti berfungsi /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Thesis Book |
Language: | Malay |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 01518nam a2200361 i 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | UKM | ||
005 | 20151124082200.0 | ||
008 | 150618s2014 my dao m 000 0 may d | ||
039 | 9 | |a 201511240822 |b nikzal |y 06-18-2015 |z zarina | |
040 | |a UKM |e rda | ||
090 | |a QD341.P5T444 2014 tesis | ||
090 | |a QD341.P5 |b T444 2014 | ||
100 | 0 | |a Tengku Farizan Izzi Che Ku Jusoh, |e author. | |
245 | 1 | 0 | |a Kesan parameter pengekstrakan dan kaedah pengeringan ke atas kandungan fenolik dan aktiviti antioksida daun cucur atap (baeckea frutescens) serta penggunaannya dalam penghasilan roti berfungsi / |c Tengku Farizan Izzi binti Che Ku Jusoh. |
264 | 0 | |c 2014. | |
300 | |a xix, 170 pages : |b illustrations; |c 30 cm. | ||
336 | |a text |2 rdacontent | ||
337 | |a unmediated |2 rdamedia | ||
338 | |a volume |2 rdacarrier | ||
502 | |a Tesis (Sarjana Sains) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 2014. | ||
504 | |a References : pages [132]-157. | ||
593 | |a Cd yang disertakan adalah duplikasi kepada tesis bercetak dan tidak boleh dirujuk/dipinjam. | ||
610 | 2 | 0 | |a Universiti Kebangsaan Malaysia |x Dissertations. |
650 | 0 | |a Dissertations, Academic |z Malaysia. | |
650 | 0 | |a Phenols. | |
650 | 0 | |a Endemic plants. | |
650 | 0 | |a Herbs. | |
907 | |a .b16166735 |b 28-09-20 |c 12-11-19 | ||
998 | |a t |b 06-05-15 |c m |d x |e - |f may |g my |h 0 | ||
914 | |a vtls003588770 | ||
990 | |a szj/nz | ||
991 | |a Fakulti Sains dan Teknologi | ||
945 | |g 1 |i 00002152424 |j 0 |l t0013 |n No. of pieces: 1 |o - |p MYR0.00 |q - |r - |s - |t 3 |u 0 |v 0 |w 0 |x 0 |y .i20729509 |z 12-11-19 |