Penerimaan produk daging ayam terproses menggunakan lemak sawit sebagai gantian haiwan /
Saved in:
主要作者: | Alina Abdul Rahim (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Nilai pemakanan produk daging terproses berlemak sawit /
由: Wan Rosli Wan Ishak @ Wan Ahmad
出版: (2004) -
Pemformulasian bebola ayam menggunakan minyak sawit dan lemak sawit merah sebagai gantian lemak ayam /
由: Chia, Kim Loong -
Formulation of fat substitute using plant-based fats simulating the properties of lard
由: Abdul Manaf, Yanty Noorzianna
出版: (2015) -
Kesan gantian kulit ayam dengan lemak kelapa sawit dalam pemformulasian nuget ayam /
由: Alina Abdul Rahim
出版: (2000) -
Consumer's preferences, market classifiction and production of low fat traditional omani halwa /
由: Al-Shamsi, Qasim Humood Abdullah