Skip to content
  • 語言
    • English
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • اللغة العربية
 
 
高級檢索
  • Kajian sebatian berfungsi di d...
  • 引用
  • 發送短信
  • 推薦此
  • 打印
  • 導出紀錄
    • 導出到 RefWorks
    • 導出到 EndNoteWeb
    • 導出到 EndNote
  • 加到收藏夾
  • Permanent link
Kajian sebatian berfungsi di dalam rumpai laut dan kesannya keatas kualiti coklat./

Kajian sebatian berfungsi di dalam rumpai laut dan kesannya keatas kualiti coklat./

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: Mansoor Abdul Hamid (Author)
格式: Thesis 圖書
語言:Malay
主題:
Universiti Kebangsaan Malaysia > Dissertations.
Dissertations, Academic > Malaysia.
Food > Composition.
Marine algae as food.
Antioxidants.
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
  • 持有資料
  • 實物特徵
  • 您的評論
  • 相似書籍
  • 職員瀏覽

相似書籍

  • Kesan proses penyediaan ekstrak rumpai laut Sargassum sp. ke atas aktiviti biologi ke arah pembangunan minuman berfungsi /
    由: Norra Ismail
  • Pembangunan filem boleh dimakan daripada rumpai laut untuk industri pembungkusan makanan /
    由: Siah, Watt Moey
  • Kandungan makronutrien, aktiviti antioksidan dan kesan sitotoksik rumpai laut merah ke atas sel hepatokarsinoma HEPG2 /
    由: Farah Diyana Ariffin
  • Studies on nutritional value, heavy metal composition and antioxidant activity in Malaysian macroalgae /
    由: Sarina Ahmad Wakid
    出版: (2010)
  • Kesan penambahan agar (Gracilaria changii) ke atas kualiti bebola ikan selayang (Decapterus maruadsi) /
    由: Rohasmizah Hashim

檢索選項

  • 檢索歷史
  • 高級檢索

查找更多

  • 瀏覽目錄
  • 按字母順序瀏覽
  • Explore Channels
  • 課程儲備
  • 新項目

需要幫助?

  • 檢索技巧
  • 咨詢台
  • 常見問題
Services hosted by the Perpustakaan Sultan Abdul Samad, Universiti Putra Malaysia with Cooperation MySyL Group
載入...
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_ra7ee2q0ljfjs575dav4dgpnr8