Pembangunan formulasi salutan permukaan alginat diperkaya dengan minyak pati bagi mengawal pemasakan betik var. sekaki /
Saved in:
Main Author: | Nor Hanis Aifaa Yusoff (Author) |
---|---|
Format: | Thesis Book |
Language: | Malay |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
The use of alginate as a potential chondrogenic differentiation promoter of mesenchymal stromal cells and its application /
by: Dashtdar, Havva
Published: (2014) -
B-Galaktosidase semasa pemasakan buah betik /
by: Goh, Lee Yin
Published: (1993) -
Kesan perlakuan 1-metilsiklopropena (1-MCP) dan haba terhadap perubahan berkait perlembutan buah betik sekaki semasa pemasakan dan penyimpanan suhu rendah
by: Azhane Ahmad -
Kesan perlakuan 1-Metilsiklopropena (1-MCP) dan haba terhadap perubahan berkait perlembutan buah betik sekaki semasa pemasakan dan penyimpanan suhu rendah /
by: Azhane Ahmad -
Respon perlakuan lepas tuai terhadap biosintesis etilena, enzim pelembutan dan pengekspresan gen betik var. sekaki /
by: Razali Mustaffa