Kajian tahap kefahaman pelaksanaan rekabentuk dan kemudahan, pengenalpastian dan analisis bahaya, dan penentuan titik kawalan kritikal (CCP) di kalangan industri perunding dan pihak berkuasa /
Saved in:
主要作者: | Mohd. Bakri Jali (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Persepsi kehalalan dan penentuan titik kawalan kritikal haram (HarCCP) dalam penyediaan bakeri dan konfeksi /
由: Sabaianah Bachok -
Penghasilan gantian lemak koko berstruktur (SCBS) berasaskan lemak sawit dengan triasilgliserol berantai sederhana (MCT) /
由: Ros-Haniza Borhan -
Integration of HACCP principles in developing centralised kitchen concept towards safer foods in Junior Science Colleges in Perak and Kedah, Malaysia
由: Abd Lataf, Dora Liyana
出版: (2022) -
Pendarab titik apungan 32bit bertalian paip /
由: Noorzaily Mohamed Noor
出版: (2000) -
Effects of Cooking Medium and Batter Formulation on Quality Attributes Of Fried Fish Fillets
由: Moradi, Yazdan
出版: (2008)