Penghasilan, pengubahsuaian dan pencirian nanokristal kanji sagu (Metroxylon Sago) sebagai partikel pengemulsi /
Saved in:
主要作者: | Azfar Al Ariff Ahmad (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | English |
出版: |
Ã2019.
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Kajian penghasilan dan pencirian sifat-sifat kanji sagu tinggi amilosa /
由: Wan Suriati Wan Sulaiman
出版: (2007) -
Pengoptimuman penghasilan kanji rintang daripada kanji sagu tinggi amilosa /
由: Roz Azinur Che Lamin
出版: (2008) -
Factors Affecting Browning of Sago (Metroxylon Sagu Rottb.) Pith and Their Effects on Sago Starch
由: Anthonysamy, Shirlene Maria
出版: (2002) -
Penghasilan kanji rintang daripada kanji sagu tinggi amilosa melalui tindak balas enzim nyahcabang /
由: Chen, Siow Woon
出版: (2008) -
Isolation and Characterisation of CDNA Clones Encoding Adp-Glucose Pyrophosphorylase (AGP) from Sago Palm (Metroxylon Sagu)
由: Au, Sian Loong
出版: (2001)