Kompetensi eksekutif halal dalam industri makanan halal: kajian di lembah Klang / Amira Rashada Affendi
Perkembangan pesat industri halal di Malaysia telah berjaya menembusi pasaran global khususnya dalam sektor makanan halal yang telah meletakkan Malaysia dikalangan negara yang disegani dan dipandang tinggi di seluruh dunia. Persijilan halal Malaysia yang diakui sebagai antara yang terbaik di arena a...
Saved in:
Main Author: | Affendi, Amira Rashada |
---|---|
Format: | Thesis |
Language: | English |
Published: |
2023
|
Online Access: | https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/88695/1/88695.pdf |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Hub Halal: Kajian Terhadap Industri Makanan Halal di Malaysia
by: Mohd Yusrin, Mohamed Yusof
Published: (2010) -
Daya saing industri pemprosesan makanan halal di Malaysia /
by: Mohd Ali Mohd Noor -
Daya saing industri pemprosesan makanan halal di Malaysia /
by: Mohd Ali Mohd Noor
Published: (2013) -
Konsep makanan halal dalam Islam : proses label halal di Indonesia /
by: Moenip, Muhammad Ajir Abdi -
Isu dan cabaran pelaksanaan pensijilan halal premis makanan : satu kajian di restoran makanan arab terpilih di Lembah Klang /
by: Ain Najwa Hidayah Rajman
Published: (2022)