Elemen dan kriteria program latihan industri untuk pelajar kursus katering makanan di Sekolah Menengah Vokasional Malaysia
Saved in:
Main Author: | Mohd. Noor, Norani |
---|---|
Format: | Thesis |
Published: |
1996
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Tahap kefahaman guru kolej vokasional terhadap elemen kurikulum standard kolej vokasional (IR)
by: Abdul Halim Abdul Hamid
Published: (2016) -
Proses maklumbalas permasalahan menganjurkan kursus dalam pendidikan berterusan jangka pendek teknik dan vokasional
by: Mashudi, Nurul Huda
Published: (2004) -
Penilaian latihan kemahiran Vokasional bagi Orang Asli (IR)
by: Zamani Ibrahim
Published: (2016) -
Pembangunan dan kebolehgunaan Modul Kursus Asas Mekanik Struktur berasaskan Teori Konstruktivisme bagi Program Teknologi Pembinaan di Kolej Vokasional
by: Mohd Zulhilmi Ab Kadir
Published: (2023) -
Sistem penilaian kemahiran kejuruteraan awam anjuran Majlis Latihan Vokasional Kebangsaan
by: Khalid, Kamarudin
Published: (1996)