Keberkesanan proses pengajaran dan pembelajaran amali di bengkel masakan di sekolah menengah harian negeri Johor (IR)
Keberkesanan proses pengajaran dan pembelajaran (PdP) di dalam bengkel amali masakan di Sekolah Menengah Harian di negeri Johor dikaji merujuk kepada empat faktor yang utama iaitu faktor kelengkapan, keselamatan, persekitaran dan pengajaran guru. Kajian ini dijalankan bertujuan untuk mengenalpasti d...
Saved in:
Main Author: | Noridahayu Md Husain |
---|---|
Format: | thesis |
Language: | zsm |
Published: |
2017
|
Subjects: | |
Online Access: | https://ir.upsi.edu.my/detailsg.php?det=3681 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Penghasilan modul pengajaran kendiri bagi mata pelajaran teknologi katering
by: Ahmad @ Mohamad, Noraihan
Published: (2003) -
Tahap kefahaman pemakanan seimbang dalam kalangan murid tahap dua sekolah rendah zon selatan, Daerah Segamat, Johor (IR)
by: Nur Ithtizam Aris
Published: (2016) -
Mengenalpasti permasalahan pelajar kursus katering dalam mata pelajaran teknologi katering di sekolah menengah teknik
by: Ab. Rahim, Dayang Suhaila
Published: (2003) -
Kajian terhadap perspektif pelajar sarjana pendidikan (teknik & vokasional) mengenal kualiti makanan yang dijual oleh pengusaha makanan di kantin Kolej Universiti Teknologi Tun Hussien Onn: satu kajian kes
by: Mohamad Nor, Maryana
Published: (2001) -
Pemahaman pelajar tingkatan lima katering terhadap bab kaedah memasak dalam mata pelajaran teknologi katering
by: Wan Sulong, Wan Norliana
Published: (2003)