Faktor pemilihan makanan halal dalam kalangan pengguna Muslim Singapura /
Saved in:
主要作者: | Nurzafeerah Zakaria (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
2016.
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Analisis perbandingan penentuan piawaian halal antara Malaysia, Indonesia, Singapura dan Brunei /
由: Norhidayah Pauzi
出版: (2016) -
Factors affecting purchase intention of recalled halal products among Malaysian Muslim consumers
由: Mohd Yunus, Nurul Syuhada
出版: (2018) -
Perlindungan terhadap pengguna muslim berkaitan dengan pemakanan di Indonesia /
由: Asmawati -
Konsep makanan halal dalam Islam : proses label halal di Indonesia /
由: Moenip, Muhammad Ajir Abdi -
The awareness and perception of Muslim consumers on non-food halal products
由: Norafni @ Farlina Rahim