Kesan makanan ke atas pertumbuhan dan produksi ayam daging, ayam kampung dan ayam petelur /
Saved in:
主要作者: | Rudy Kusuma |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
2005.
|
主題: | |
在線閱讀: | http://studentsrepo.um.edu.my/id/eprint/2494 |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Penggunaan bahan sampingan ayam dalam pemformulasian bologna ayam /
由: Seri Chempaka Bt. Mohd Yusof
出版: (1997) -
Pengaruh suplementasi iodin pada makanan ayam terhadap paras iodin dalam daging dan telur ayam /
由: Neni Ekowati Januariana
出版: (2003) -
Kandungan Nutrien, Asid Lemak Dan
Kualiti Pemakanan Ayam Pedaging,
Ayam Kampung, Ayam Organik Dan Ayam
Hutan
由: Ismail, Jamilah
出版: (2015) -
Penilaian kualiti gelatin daripada sisa pemprosesan ayam, kaki ayam pedaging, kaki ayam tua dan residu daging ayam nyah tulang mekanikal (RDANM) /
由: Zulfikar -
Parasitisme pada ayam kampung (Gallus Domesticul L.) yang dipelihara secara lpas bebas /
由: Faridah Mashor
出版: (1991)