Budaya pemakanan masyarakat Malaysia dari perspektif agama, polisi, sains dan teknologi dengan rujukan khusus kepada pengaruh Islam dalam penghasilan makanan /
Saved in:
主要作者: | Che Wan Jasimah Wan Mohamed Radzi |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
2009.
|
主题: | |
在线阅读: | http://studentsrepo.um.edu.my/id/eprint/4342 |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Kesatuan pendekatan keagamaan dan saintifik di dalam teknologi makanan menurut perspektif Islam /
由: Che Wan Jasimah Wan Mohamed Radzi
出版: (1994) -
Pemakanan menurut perspektif fiqh al-Hadith : kajian terhadap pengusaha produk makanan /
由: Siti Sarah Izham
出版: (2018) -
Hubungan Pengetahuan, Ancaman Amatan dan Tanda Tindakan Terhadap Tingkah Laku Keselamatan Makanan dalam Kalangan Murid Bidang Pemakanan
由: Piee @ Shafiee, Nor Faradillah
出版: (2011) -
Isu dan cabaran pelaksanaan pensijilan halal premis makanan : satu kajian di restoran makanan arab terpilih di Lembah Klang /
由: Ain Najwa Hidayah Rajman
出版: (2022) -
A study on behavior intention of halal food consumption among Generation Y in Bandaraya Melaka / Asmizatie Azman, Liana Mansor and Najihah Mohamad Yusoff
由: Azman, Asmizatie, et al.
出版: (2015)