Kualiti mikrobiologi susu lembu tempatan/
Saved in:
主要作者: | Chye, Fook Yee |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan Malaysia,
1998
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
The stability of lactic acid bacteria in fermented milk /
由: Seow, Lan Hoon
出版: (1993) -
Pemasaran susu segar lembu tenusu di Sumatera Barat /
由: Hellyward, James
出版: (1999) -
Physico-chemical and microbiological qualities of raw goat milk and antibacterial characteristics of isolated lactic acid bacteria
由: Lai, Chia Yee
出版: (2014) -
Pasaran susu segar di Semenanjung Malaysia /
由: Mohammad bin Mat Yusoff
出版: (1997) -
Penghasilan susu isian berasaskan minyak sawit dan minyak sayuran dengan gabungan produk tenusu /
由: Ros-Haniza Borhan
出版: (2004)