Enzim-enzim pelembutan dan modifikasi dinding sel buah belimbing dan beberapa buah tropika terpilih lain semasa pemasakan /
Saved in:
Main Author: | Chin, Lieng Hong |
---|---|
Format: | Thesis Book |
Language: | Malay |
Published: |
Bangi :
Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2000
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Kesan penyalutan dengan filem-filem polimer ke atas pemasakan buah belimbing besi (Averrhoa Carambola L) klon B10 /
by: Chin, Fong Eng
Published: (1990) -
Respons biokimia buah belimbing besi (averrhoa carambola L.) terhadap penyimpanan suhu rendah /
by: Muthusamy Marimuthu
Published: (1993) -
Tumbesaran buah dan kajian lepas tuai Annona squamosa /
by: Halimah Halimi
Published: (1999) -
Perubahan aras sebatian fenolik dan keaktifan enzim penilaian amonia-liase, peroksidase dan polifenol oksidase semasa pemasakan buah betik
by: Wang, Yee Tim
Published: (1991) -
Kesan pemprosesan, bahan tambah dan pembungkusan ke atas mutu buah-buahan tropika kering campur /
by: Ng, Kok Sian
Published: (1990)