Ciri fizik-kimia, nilai pemakanan dan penerimaan ayam goreng bersalut menggunakan tepung sagu dan beras /
Saved in:
主要作者: | Yusnita Hamzah |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2005
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Ciri fizik-kimia, nilai pemakanan dan penerimaan ayam goreng bersalut menggunakan tepung sagu dan beras
由: Yusnita Hamzah -
Kesan beberapa jenis tepung terhadap ciri-ciri salutan produk ayam goreng bersalut /
由: Khairunizah Hazila Khalid
出版: (2006) -
Komposisi pemakanan dan penilaian sensori sup ayam tua dengan tambahan daun kari /
由: Ch'ng, Soo Ee
出版: (2006) -
Characterizing fat migration in fatty foods during deep fat frying /
由: Mohamad Yusof Maskat
出版: (1997) -
Kesan suhu, tekanan dan jenis tepung terhadap ciri-ciri fizikokimia dan sensori salutan nuget ayam semasa penggorengan /
由: Salma Mohamad Yusop
出版: (2006)