Komposisi pemakanan dan penilaian sensori sup ayam tua dengan tambahan daun kari /
Saved in:
主要作者: | Ch'ng, Soo Ee |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2006
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Ciri fizik-kimia, nilai pemakanan dan penerimaan ayam goreng bersalut menggunakan tepung sagu dan beras /
由: Yusnita Hamzah
出版: (2005) -
Kesan beberapa jenis tepung terhadap ciri-ciri salutan produk ayam goreng bersalut /
由: Khairunizah Hazila Khalid
出版: (2006) -
Pencirian sebatian aroma dalam serbuk kari daging komersial Malaysia /
由: Siaw, Chon Lok
出版: (2008) -
Consumers’ preferences for perceptual and sensory attributes of chicken meat in Malaysia
由: Imran, Siti Nasihah
出版: (2015) -
Ciri fizik-kimia, nilai pemakanan dan penerimaan ayam goreng bersalut menggunakan tepung sagu dan beras
由: Yusnita Hamzah