Aktiviti antipengoksida dan antimikrob ekstrak polygonum minus dan melicope lunu-ankenda ke atas mutu penyimpanan sosej ayam /
Saved in:
主要作者: | Noriham Abdullah |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2005
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Penghasilan sosej fermentasi berasaskan daging ayam /
由: Suherman
出版: (1999) -
Aktiviti antipengoksidaan beberapa tumbuhan tempatan serta kesannya ke atas mutu penyimpanan burger ayam tua berlemak sawit /
由: Nur Huda Faujan
出版: (2004) -
Kesan perlakuan ozon dan ekstrak air lada hitam terhadap mutu bologna ayam semasa penyimpanan sejuk /
由: Teoh, Sheh Wee
出版: (2008) -
Kesan penambahan kitosan dalam sosej daging ayam nyahtulang mekanikal /
由: Siti Rubaini Mat
出版: (2004) -
Anti-quorum sensing properties of Melicope Lunu-ankenda, piper betle, gnetum gnemon and piper nigrum /
由: Tan, Li Ying
出版: (2014)