Skip to content
  • 语言
    • English
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • اللغة العربية
 
 
高级检索
  • Pengoptimuman parameter pengek...
  • 引用
  • 发送短信
  • 推荐此
  • 打印
  • 导出纪录
    • 导出到 RefWorks
    • 导出到 EndNoteWeb
    • 导出到 EndNote
  • 加到收藏夹
  • Permanent link
Pengoptimuman parameter pengekstrakan gelatin daripada sisa daging ayam nyahtulang mekanikal dan pencirian gelatin /

Pengoptimuman parameter pengekstrakan gelatin daripada sisa daging ayam nyahtulang mekanikal dan pencirian gelatin /

Saved in:
书目详细资料
主要作者: Komate Ramaya (Author)
格式: Thesis 图书
语言:Malay
主题:
Universiti Kebangsaan Malaysia > Dissertations.
Gelatin.
Chickens.
Dissertations, Academic > Malaysia.
标签: 添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
  • 持有资料
  • 实物特征
  • 您的评论
  • 相似书籍
  • 职员浏览

相似书籍

  • Penilaian kualiti gelatin daripada sisa pemprosesan ayam, kaki ayam pedaging, kaki ayam tua dan residu daging ayam nyah tulang mekanikal (RDANM) /
    由: Zulfikar
  • Kesan penambahan Kappaphycus alvarezii, gelatin ikan dan gelatin kaki ayam terhadap ciri-ciri kualiti produk daging ayam terproses /
    由: Nor Hidayah Ismail
  • Pengekspresan gelatinase rekombinaan daripada lysinibacillus sp. strain G6 dan penciriannya bagi mengesan gelatin babi /
    由: Rul Aisyah Mat Repin
    出版: (2018)
  • Characterization of broiler chicken head gelatin for microcapsules using crosslinked gelatin-sago starch complex coacervates
    由: Ee, Shu Chee
    出版: (2022)
  • Kesan pencampuran protein soya isolat, gelatin dan enzim transglutaminase mikrobial (MTGase) terhadap mutu sosej daging ayam nyahtulang mekanikal /
    由: Ch'ng, Soo Ee

检索选项

  • 检索历史
  • 高级检索

查找更多

  • 浏览目录
  • 按字母顺序浏览
  • Explore Channels
  • 课程储备
  • 新项目

需要帮助?

  • 检索技巧
  • 咨询台
  • 常见问题
Services hosted by the Perpustakaan Sultan Abdul Samad, Universiti Putra Malaysia with Cooperation MySyL Group
载入...
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_52a8hbee93a7ee5b3ki6ip9iic