Kecenderungan penggunaan makanan fungsian sunnah dalam kalangan mahasiswa di Malaysia (IR)
Kajian ini bertujuan untuk menganalisis faktor-faktor yang mempengaruhi kecenderungan penggunaan makanan fungsian sunnah dalam kalangan mahasiswa menggunakan Teori Tingkah Laku Terancang (Theory of Planned Behaviour, TPB). Tiga pemboleh ubah teori TPB iaitu sikap, norma subjektif dan kawalan tingkah...
Saved in:
主要作者: | Rozilah Hamdan |
---|---|
格式: | thesis |
語言: | zsm |
出版: |
2018
|
主題: | |
在線閱讀: | https://ir.upsi.edu.my/detailsg.php?det=3822 |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
An analysis of foods and drinks based on qur'an and sunnah
由: Salim, Nurfauzan
出版: (2014) -
Hubungan makanan dan pemakanan halalan toyyiba dengan akhlak
由: Minhat, Aemy Liza
出版: (2014) -
Faktor yang mempengaruhi amalan berwakaf dalam kalangan masyarakat Islam (IR)
由: Nor Aishah Ismail
出版: (2015) -
Efforts and methods of Al-Imam Zafar Ahmad Al- Tahanawi in the sunnah Al- Nabawiyyah
由: Rouf, Md. Abdur
出版: (2015) -
Penilaian pelaksanaan program hafazan dalam kalangan pelajar MRSM negeri Perak (IR)
由: Noor Fadilah Ambo
出版: (2015)